Cupping Treatment

Onze Cupping Treatment is een vrij intensieve bindweefselmassage voor je gezicht. Cupping maakt het bindweefsel los en stimuleert de doorbloeding van de huid. En dat is waar we in de schoonheidsverzorging gebruik van maken. Je kunt het vergelijken met een bindweefselmassage. Door de doorbloeding te stimuleren, krijgen de huidcellen meer zuurstof en voedingsstoffen. Hoe
meer aanvoer hiervan, hoe beter dat is voor de kwaliteit van de huid. Daarnaast worden afvalstoffen beter afgevoerd. Door het bindweefsel te prikkelen, worden de fibroblasten – hele nuttige cellen in onze huid – aangezet tot aanmaak van collageen en elastine. En collageen en elastine zorgen weer voor de stevigheid van onze huid. Hoe beter de doorbloeding van de huid is, hoe beter de kwaliteit van het collageen en elastine is, en dus hoe steviger je huid wordt.

Voordelen van de Cupping Treatment:

– Vermindert lijntjes en rimpels
– Het verstevigt de huid; de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd
– Draineert vochtwallen en onderkin
– Het losmaken van verklevingen
– Verfijnt de poriën
– Het versterkt de huid en de weerstand tegen schadelijke invloeden
– Werkt huid verjongend


Cupping in je eigen badkamer

Veel van mijn klanten, inclusief mijzelf, gebruiken cups ook thuis in hun dagelijkse verzorging. Er zijn speciale cups voor het gezicht. Dit zijn zachte cups die makkelijk schoon te maken zijn. Hoe harder je in de cup knijpt, hoe sterker het vacuüm zal zijn. Begin dus zacht! Ze zijn verpakt per twee; een harde en een zachte cup. Je begint met de zachte en bouwt de intensiteit langzaam op naar wat je huid kan hebben. Wij hebben een speciale workshop ontwikkeld om je precies te leren hoe je thuis het beste je gezicht kunt cuppen.

  • Cupping Treatment €20,-
  • Cupping Treatment extra bij gezichtsbehandeling €15,-
  • Cupping Treatment incl. decolleté €30,-
  • Cupping Treatment incl. decolleté extra bij gezichtsbehandeling €35,-
  • Workshop Cupping €30,-

workshop waarin je leert hoe je thuis het beste je gezicht kunt cuppen en meer resultaat uit je behandelingen haalt.
incl. 2 maten cups, je kunt thuis meteen aan de slag.