cupping-treatment-3

Cupping Treatment

 

Wil jij:

  • Vermindering van kraaienpootjes, rimpels en fijne lijntjes?
  • Vocht wallen draineren?
  • De huid verstevigen?
  • Littekenweefsel verbeteren en verzachten?
  • De productie van collageen, elastine en hyaluron stimuleren?
  • Huidveroudering tegen gaan?

Onze Cupping Treatment is een vrij intensieve bindweefselmassage voor je gezicht. Cupping maakt het bindweefsel los en stimuleert de doorbloeding van de huid. En dat is waar we in de schoonheidsverzorging gebruik van maken. Je kunt het vergelijken met een bindweefselmassage. Door de doorbloeding te stimuleren, krijgen de huidcellen meer zuurstof en voedingsstoffen. Hoe
meer aanvoer hiervan, hoe beter dat is voor de kwaliteit van de huid. Daarnaast worden afvalstoffen beter afgevoerd. Door het bindweefsel te prikkelen, worden de fibroblasten – hele nuttige cellen in onze huid – aangezet tot aanmaak van collageen en elastine. En collageen en elastine zorgen weer voor de stevigheid van onze huid. Hoe beter de doorbloeding van de huid is, hoe beter de kwaliteit van het collageen en elastine is, en dus hoe steviger je huid wordt.

Voordelen van de Cupping Treatment:

– Vermindert lijntjes en rimpels
– Het verstevigt de huid; de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd
– Draineert vochtwallen en onderkin
– Het losmaken van verklevingen
– Verfijnt de poriën
– Het versterkt de huid en de weerstand tegen schadelijke invloeden
– Werkt huid verjongend


Cupping in je eigen badkamer

Tijdens onze Cupping with Tea Experience maak jij op een leerzame en interactieve manier kennis met de bijzondere Cupping Methode. Ook ervaar je zelf  wat deze mooie ant-aging techniek voor jouw huid kan betekenen en hoe je dit direct thuis in kunt zetten om jouw huid zo lang mogelijk mooi, fris, stevig, jong en stralend te houden! Klik hier voor meer informatie over de Cupping with Tea Experience.

 

Cupping Treatment gezicht €45,-

Voor een extra intensief resultaat is het mogelijk om de Cupping Treatment uit te breiden met één van onderstaande behandelingen:

  • Microdermabrasie
  • Lookx Bio-Active peel

Meerprijs per behandeling bedraagt €24,95

 

erkend-leerbedrijf-wit-2
lookx-2
cosmedix