huidcheck-3

We willen allemaal een mooie, egale en stralende huid. Maar zie jij de eerste rimpels al verschijnen? Wil je een frissere uitstraling? Heb je jaren last van acne? Of is je huid vaal en dof? Boek dan vandaag nog jouw eerste Meet & Treat behandeling bij Schoonheidssalon ZoMooi.

 

Hoe gaat de Meet & Treat kenningsmakingsbehandeling in zijn werk?

We beginnen met een uitgebreide analyse van je huid, je gezondheid en je levensstijl. Hierna gaan we met het huidanalyse apparaat de diepere huidlagen meten. Hierdoor leren we je huid goed kennen en kun je zelf ook meteen zien hoe je huid er nu en later uit komt te zien. En kunnen we je nog beter adviseren.

In de behandelfase wordt je gezicht, hals en decolleté diep en intensief gereinigd. Je huid wordt met een peeling op maat behandeld, waardoor hij daarna in staat is alle werkstoffen nog veel beter op te nemen. Je voelt het direct! In deze fase zien we precies hoe de huid reageert en welke behandelingen er nodig zijn om je huid weer optimaal in balans te krijgen. Na je behandeling voelt je huid heerlijk fris en heb je een echte ZoMooi Glow!

Na de behandelfase krijg je van ons advies over welke behandelingen je huid gaan verbeteren. En welke producten je thuis het beste kunt gebruiken. Een mooie huid begint met een goede thuis verzorging. 80% van de huidverbetering doet de klant zelf, de rest vullen wij aan met behandelingen.

Klik op hieronder op de Meet & Treat van jouw keuze om meteen online een afspraak in te boeken.


 

 

erkend-leerbedrijf-wit-2
lookx-2
cosmedix