voetreflexmassage

Voetreflex massage is een therapievorm die preventief en therapeutisch kan werken bij lichamelijke en emotionele klachten. Hierbij kan gedacht worden aan o.a. hoofdpijn, hormonale klachten, darmklachten, algehele vermoeidheid, vocht vasthouden, depressies en bijvoorbeeld pijnklachten die niet rechtstreeks te masseren zijn.

Een voetreflex massage is behalve effectief ook heel ontspannend. Voeten dragen je de hele dag maar krijgen niet altijd de aandacht die ze verdienen. Via de voeten kan het hele lichaam gemasseerd worden.

Voetreflexologie is een techniek waarbij druk wordt uitgeoefend op de reflexzones die onder de voeten liggen, om zodoende in de corresponderende lichaamsdelen reacties op te wekken. Blokkades in het lichaam (storingen in de energiedoorstroming) die voor klachten zorgen, kunnen zo door massage van de voeten opgeheven worden.

Tijdens het eerste consult worden de voeten systematisch afgezocht en wordt in kaart gebracht waar pijnpunten zitten. Afhankelijk van de klachten en de bevindingen wordt een behandelplan opgesteld.

 

INTAKE & EERSTE BEHANDELING €40,-
VERVOLG BEHANDELING €35,-

 

Wil je ook starten met een kuur of wil je een keer ervaren wat een voetreflex massage voor jouw kan doen? Kom snel een keer langs bij Schoonheidssalon ZoMooi. Bel voor een afspraak naar 06-20879274.

erkend-leerbedrijf-wit-2
lookx-2
cosmedix